Serveis

A Megahertz Andorra li oferim la solució informàtica integral per resoldre les necessitats de cada empresa: hardware, software, manteniment, servei tècnic, programació, Internet, Intranet, comunicacions i formació en un sol paquet.

A més d’un servei acurat, aportant les novetats més importants en el sector, Megahertz informatica proporciona als clients (empreses o particulars), uns quadres professionals d’alt nivell que li solucionaran qualsevol problema o dubte.

Serveis:

SERVEI DE MANTENIMENT

LA TEVA BATERIA EN 48 HORES

LA SOLUCIÓ ADBACKUP

DISTRIBUIDOR AUTORITZAT DE SAGE

SUPORT MEGAHERTZ

Megahertz ofereix els seus serveis informàtics en caps de setmana i festius!!! Andorra no descansa. Com a país de serveis orientat al turisme, són moltes les empreses andorranes que desenvolupen la seva activitat econòmica en caps de setmana i festius.

La seva facturació depèn en molts casos del bon funcionament dels seus equips informàtics i programes de gestió comercial. Respira tranquil!! El teu negoci en mans de professionals.

Per minimitzar el temps d’aturada en cas de problemes tècnics, Megahertz assegura una ràpida resposta i tècnics especialitzats per poder assegurar la continuïtat del teu negoci.

Truca’ns per conèixer els diferents plans de col·laboració que t’oferim.

Tlf.: +(376) 861 224 • e-mail: mhz@mhz.ad